Lista e fituesëve në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës - Banka e Fundit Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube

Reklama - Një lojë e krijuar nga maturantët

Lista e fituesëve në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës

____________

Dalin listat e fituesve në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës. Nëse nuk jeni fitues, s'duhet të shqetësoheni sepse ky është nënraundi i parë. Dhe duhen pritur të tjerat. Këtu fitojnë vetëm ata me rezultatet më të larta në rang kombëtar.
Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË ANGLEZE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË ITALIANE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË FRËNGE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË GJERMANE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË SPANJOLLE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË GREKE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË TURKE


Listat e fituesëve raundi i parë viti akademik 2017-2018 DEGA GJUHË RUSENo comments:

Post a Comment