Lista e fituesve dega e Drejtësisë - Universiteti i Tiranës - Banka e Fundit Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube

Lista e fituesve dega e Drejtësisë - Universiteti i Tiranës

____________

Del lista e fituesve te dega e Drejtësisë në universitetin e Tiranës. Nëse ndodheni poshtë numrit 750 atëherë nuk jeni fitues. Por sduhet të shqetësoheni sepse ky është nënraundi i parë. Dhe duhen pritur të tjerat. Këtu fitojnë vetëm ata me rezultatet më të larta në rang kombëtar.No comments:

Post a Comment