Lista e fituesve te fakulteti i Shkencave Sociale - Universiteti i Tiranes - Banka e Fundit Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube

Lista e fituesve te fakulteti i Shkencave Sociale - Universiteti i Tiranes

____________
Sapo dolen listat e fakultetetit te Shkencave Sociale. Klikoni ne degen qe deshironi te shihni

Administrim dhe politika sociale
Filozofi
Psikologji
Shkenca Politike
Sociologji
Pune Sociale

Ju urojme suksese!Me të drejtë, aplikantët po ankohen për mungesë të vijës së kuqe ne Fakultetin e Shkencave Sociale.Meqë aty mungon, po ju ndihmojmë ne me kuotat:

Psikologjia: 110

Punët Sociale: 100

Filozofia: 80

Sociologjia: 81

Shkencat Politike: 100

Administrim dhe politika sociale: 100

No comments:

Post a Comment