Rreth Nesh - Banka e Fundit Facebook Twitter Instagram LinkedIn Youtube

Rreth Nesh

____________
        

           Arsyeja që çoi në hapjen e kësaj faqeje është vështirësia që ne si nxënës hasnim vazhdimisht në kryerjen e detyrave tona shkollore. Nga kjo, lindi dhe ideja se me punët tona ne mund të lehtësonim sado pak punën e bashkëmoshatarëve tanë. Kështu qëllimi ynë i vetëm është t’ju ndihmojmë sado pak në përmbushjen e detyrave shkollore apo çdo pune tjetër kërkimore.
Ne në faqen tonë mund t’ju ofrojmë çdo ndihmë të mundshme në lidhje me shkollën, duke nisur  që nga:  esetë, projekte, detyra, punë kërkimore, teza provimesh dhe padyshim një shumëllojshmëri informacionesh në lidhje me tema të shumëllojshme.
Vazhdimisht postojmë për ju punë të reja të realizuara nga vetë nxënësitë, me tema të larmishme. Hidhini një sy postimeve tona dhe me siguri do të mbeteni të kënaqur.
Do t’ua dinim për nder nëse do të na kontaktonit për ti shfaqur punët tuaja në faqen tonë bankaefundit.com. Në këtë mënyrë jepni një ndihmë më shumë dhe njëkohësisht punët tuaja vlerësohen.